BLOGGER TEMPLATES AND Friendster Layouts »

clock

azlyana-blogspot

1 org STALKER tgh diperhatikan oleh saya

Followers

Thursday, June 9, 2011

Hill vs Wedges


Orait.. harini "BOS CUTI" memudahkan kerja2 aku menaip dengan selesa :D

..::..Topik Harini MORE pada keselesaan..::..

Mizz Yana g office arini pkai Hill 3inci setengah,dsbbkn Hill 2 dibeli oleh mama sayer utk pegi ke office.KENAPA mama sayer belikan hill utk sayer? sb selama ni sayer kemana2 dengan semua koleksi WEDGES2 sayer :) bukan ape.. selesa la pkai WEDGES ni drpd HILL.Keselesaan ni semua terpulang pd individu nk pkai ape jnj selesa kn?okla.. nk dijadikan cerita.turun dari kereta,BERKILAT TUMIT TINGGI sayer T__T arghhhhhh.... tensionnye... demi mama,pakai juga Hill even rase xselesa sangat la.sb ape demi mama? sbb 1 tempat kerja la dengan die..HEHE.cuma UNIT berlainan jerk keje. OK.. then belajar jalan pelan2 TAPI.................. mama sayer jalan laju dengan Hill die yg nk cecah 4inci!!! HAHA.. sebab mama dh biasa dengan Hill.. die suke Hill!!!!!!!!!! ok fine.sayer suke selipar je boleh x? :)

Mizz Yana terus tekan button liff nk naik atas(office)mama plak punch thumbs(mcm punch card).Sampai office abg technition tercengang tengok ketinggian saye,ok.. buat bodo jerk.HAHA. Then nk KALIS BAEKKK punya bersapa dengan abg 1 office "jemput mkn breakfast bangggg....."




If sayer jatuh pkai Hill setinggi ni yang selalunya sayer TAK BIASA pakai ni tergolek ada x jejaka nk selamatkan sayer drpd tergollek ke lantai?
(aku tau dh KAU(stalker)ketawakan aku sb jejaka 2 xkuat angkat kn? mcm mne plak if jejaka 2 TUFF? kau 2 jeles sbnrnye!) LoL



mama,sayer nk pkai Wedges jerk,xmao pkai Hill tgi2 mcm mama T__T

P/s :: xpela.. nsb bek mama suwo pkai Hill kat office,if die suwo pkai g shopping dengan die plak mcmmne yerk? T__T jgn ubahkan selipar/sandal saye msa hangout kepada Hill plak tau mama lps ni? :)
LOVE MAMA....<3




1 comments:

CikFF said...

ff nk heel yg tinggi cm atas tu utk rye neh..bru la ff tmbh ketinggian..hehe

 
Twitter Bird Gadget